CABERNET SAUVIGNON 1,5L PET - stáčené víno, červené, suché
Popis
CHARAKTERISTIKA VÍNA
Víno, které milovníci vín vždy bezpečně poznají díky čitelnému charakteru vůně a chuti po černém rybízu. Říká se, že recept na Cabernet Sauvignon, který se stal sedmou celosvětově nejpěstovanější odrůdou, je jednoduchý: smícháte černý rybíz, cedrové dřevo a grafit z právě ořezané tužky, u barikovaných vín se ještě přidáte vůně doutníků. A právě proto, že se dá odrůdové víno s trochou cviku snadno rozlišit, napomohla tato odrůda do značné míry návratu k odrůdovým vínům vůbec.
SNOUBENÍ VÍNA A JÍDLA
Plná, aromatická vína doporučujeme k doprovodu masitých pokrmů, zejména jehněčí pečeni, bifteku, krůtímu masu nebo k úpravám s kořenitými omáčkami.