Moravčíkova vína
Moravčíkova vína s.r.o. je rodinné vinařství, které založil Ing. Vladislav Moravčík v roce 1993. V roce 2002 předal otec vinařství synům Vladislavovi a Miroslavovi, kteří mají mezi sebou rozdělen obchod, marketing a starost o vinice, ve sklepě hospodaří společně.
Horní Věstonice, trať U Venuše, alkohol 13,5% cukr 3,0 g/l, kyselina 4,8 g/l
1019
Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovská
alkohol 11,5 % obj.
zbytkový cukr 27,2g/l, kyseliny 6,5 g/l
doporučená doba zrání 1-3 roky
objem: 0,75 l
117
Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovská, alkohol 11,5 % obj., zbytkový cukr 10,2 g/l, kyseliny 6,3 g/l
806
902
488
Vinařská oblast Morava podoblast Mikulovská alkohol 12,0%, cukr 64,1 g/l, kyseliny 6,7 g/l, doporučená doba zrání 3-8 let
521
Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovská, alkohol 12,5 % obj., zbytkový cukr 21,9 g/l, kyseliny 6,4 g/l, doporučená doba zrání 1-3 roky
objem: 0,75 L
120
Horní Věstonice, trať Pod Děvínem, alkohol 11,5 % cukr 149 g/l, kyselina 6,7 g/l
1055
509
1046
Horní Věstonice, trať Pod Děvínem, alkohol 11,5% cukr 72,6 g/l, kyselina 6,9 g/l
1182
Horní Věstonice, trať Pod Martinkou, alkohol 11,5% cukr 24,8 g/l, kyselina 8,4 g/l
1040
1049
Horní Věstonice, trať Pod Děvínem, alkohol 12,5% cukr 25,3 g/l, kyselina 7,7 g/l
1037
Horní Věstonice, trať Pod Děvínem, alkohol 13,0% cukr 3,4 g/l, kyselina 6,3 g/l
1028
Horní Věstonice, trať Pod Děvínem, alkohol 11,5% cukr 30,8 g/l, kyselina 6,8 g/l
1188
1061
Horní Věstonice, trať Pod Martinkou, alkohol 14,5 % cukr 7,4 g/l, kyselina 7,0 g/l
1237
Tvarožná Lhota - trať Důbravka: alkohol 13,5%, cukr 4,9 g/l, kyseliny 6,5 g/l, doporučená doba zrání 3-5 let
797
Horní Věstonice - trať Pod Děvínem: alkohol 12%, cukr 64,0 g/l, kyseliny 7,2 g/l, doporučená doba zrání 3-6 let
518
Stránka 1 z 1 -
20 položek celkem