› Lahvová vína › Bílá vína
Stránka 1 z 1 - 39 položek celkem
Horní Věstonice – Pod Martinkoualkohol 11 % obj.zbytkový cukr 9,2 g/l, kyseliny 6,0 g/ldoba archivace 1-3 rokyobjem 0,75 l
Žabčice - Horní díly alkohol 9,5 % obj. cukr 201 g/l, kyseliny 8,5 g/ldoba archivace 5-10 letobjem: 0,2 L
Bulhary – Nad sklepy: alkohol 12%, cukr 52,6 g/l, kyseliny 7,4 g/l, doba archivace 2-3 rokyOcenění : Zlatá medaile – Lednické vinné trhy 2020, Zlatá medaile – FESTWINE 2019
Alkoholický nápoj z vína,s hruškovou šťávou a medemalkohol 9,5 % obj.
Alkoholický nápoj z vína,s malinovou šťávou a medemalkohol 9,5 % obj.
Alkoholický nápoj z vína, se šťávou z meruňky a medemalkohol 9,5 % obj.
Alkoholický nápoj z vína,se šťávou z černého rybízu a medemalkohol 9,5 % obj.
Velké Bílovice: alkohol 12,0%, cukr 13,7 g/l, kyseliny 6,2 g/l
Weinparade Poysdorf - stříbro
Hrušky - trať Podsedky: alkohol 13,0%, cukr 2,5 g/l, kyseliny 5,5 g/l
Horní Věstonice - trať Pod Martinkou: alkohol 12,0%, cukr 6,6 g/l, kyseliny 7,1 g/l, doporučená doba zrání 1-3 roky
Šatov – Trať Peklo: alkohol 12,0%, cukr 8,3 g/l, kyseliny 6,3 g/l,
Perná – Věstoňsko: alkohol 14,0%, cukr 7,2 g/l, kyseliny 7,0 g/l, víno je možné archivovat po dobu 6 let.
Horní Věstonice - trať Pod Martinkou: alkohol 13,0%, cukr 5,9 g/l, kyseliny 7,2 g/l, doporučená doba zrání 2-5 let
Vinařská oblast Morava podoblast Mikulovská alkohol 11,5%, cukr 63,2 g/l, kyseliny 7,7 g/l, doporučená doba zrání 3-8 let
Vinařská oblast Morava, alkohol 11 % obj., cukr. 20,5 g/l, kyseliny 5,8 g/l, doba archivace 1 rokalkohol 11 % obj.cukr 20,5 g/l, kyseliny 5,8 g/ldoba archivace 1 rok
Hrušky - trať Hastrmany: alkohol 13,0%, cukr 1,7 g/l, kyseliny 6,4 g/l
Valtice - U cihelny: alkohol 13,5%, cukr 5,3 g/l, kyseliny 5,2 g/l, doba archivace 2-3 roky
Velké Bílovice: alkohol 12,5%, cukr 8,6 g/l, kyselina 5,4 g/l
Ocenění: Finger Likes USA – stříbrná medaile
Strachotice – Trať Dívčí vrch: alkohol 13,0%, cukr 9,8 g/l, kyseliny 6,7 g/l,
Zlatá medaile na soutěži „KRÁL VÍN ČR 2020“
Valtice – Staré hory: alkohol 11%, cukr 21,0 g/l, kyseliny 9,2 g/l, doba archivace 2-3 roky
Horní Věstonice - trať Pod Děvínem: alkohol 14,0%, cukr 10,0 g/l, kyseliny 5,9 g/l, doporučená doba zrání 2-5 let
Hrušky, trať Hastrmany, alkohol 13%, cukr 3,4 g/l, kyseliny 7,0 g/l
Horní Věstonice - trať Pod Martinkou: alkohol 12,0%, cukr 7,5 g/l, kyseliny 7,5 g/l, doporučená doba zrání 2-6 let
Viniční trať Staré vinice, alkohol: 13%, cukr 4,9 g/l, kyselinka 8,5 g/l
Novosedly trať U Božích muk: alkohol 13,5% zbytkový cukr 41,1g/l kyseliny 6,6g/l
Ocenění:
Muvina Prešov 2018 - zlatá medaile
Prague Wine Trophy 2018 - zlatá medaile
Alkohol: 11%, zbytkový cukr 9,0 g/l, kyseliny 5,4 g/l
Sedlec – Nad Nesytem: alkohol 11,5%, cukr 6,9 g/l, kyseliny 7,7 g/l, doba archivace 2-3 roky
Hnanice – Trať Knížecí vrch: alkohol 12,0%, cukr 6,6 g/l, kyseliny 6,6 g/l,
Havraníky – Trať Staré vinice: alkohol 12,0%, cukr 6,0 g/l, kyseliny 6,6 g/l,
Hrušky, trať Hastrmany, alkohol 13,5%, cukr 0,9 g/l, kyseliny 6,9 g/l
Bavory – trať Slunečná: alkohol 11,5%, cukr 9,5 g/l, kyseliny 6,4 g/l,
Žádovice - trať Fěruňk: alkohol 13,5%, cukr 14,4 g/l, kyseliny 5,6 g/l,
Ocenění: Prague Wine trophy - zlatá medaile
Lednice – Končiny: alkohol 12%, cukr 22,4 g/l, kyseliny 6,1 g/l, doba archivace 2-3 rokyOcenění : Zlatá medaile – Lednické vinné trhy 2020
Dolní Dunajovice – Trať Plotny: alkohol 13,5%, cukr 5,4 g/l, kyseliny 6,9 g/l,
Tvarožná Lhota - trať Důbravka: alkohol 12,0%, cukr 13,2 g/l, kyseliny 6,1 g/l, doporučená doba zrání 3-5 let
Tvarožná Lhota - trať Důbravka: alkohol 13,0%, cukr 6,4 g/l, kyseliny 7,1 g/l, doporučená doba zrání 3-5 let
Horní Věstonice - trať Pod Děvínem: alkohol 11%, cukr 56,7 g/l, kyseliny 8,2 g/l, doporučená doba zrání 3-6 let
Krhovice – Trať Skalka: alkohol 13,0%, cukr 6,8 g/l, kyseliny 6,5 g/l,
Hrušky - trať Podsedky: alkohol 12,0%, cukr 1,5 g/l, kyseliny 6,7 g/l