Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovskáalkohol 11,5 % obj.zbytkový cukr 30,6g/l, kyseliny 6,4 g/ldoporučená doba zrání 1-3 rokyobjem: 0,75 l
Horní Věstonice – Pod Martinkoualkohol 12,5 % obj.zbytkový cukr 10,5 g/l, kyseliny 6,9 g/ldoba archivace 1-3 rokyobjem 0,75 l
Horní Věstonice, trať Pod Martinkou, alkohol 12%, zbytkový cukr 4,2 g/l, kyselina 6,2 g/l
alkohol 10 % obj.objem: 0,75 L
Horní Věstonice, trať Pod Děvínem, alkohol 14,5% cukr 11,8 g/l, kyselina 5,6 g/l
Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovská, alkohol 12,0 % obj., zbytkový cukr 12,9 g/l, kyseliny 6,5 g/l
Vinařská oblast Morava podoblast Mikulovská alkohol 11,5%, cukr 63,2 g/l, kyseliny 7,7 g/l, doporučená doba zrání 3-8 let
Horní Věstonice - trať Pod Martinkou: alkohol 13,0%, cukr 5,7 g/l, kyseliny 6,0 g/l, doporučená doba zrání 2-5 let
Horní Věstonice - trať U kapličky: alkohol 13,5%, cukr 28,7 g/l, kyseliny 6,3 g/l, doporučená doba zrání 2-5 let
Horní Věstonice - trať U kapličky: alkohol 14,0%, cukr 12,2 g/l, kyseliny 6,2 g/l, doporučená doba zrání 2-5 let
Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovská, alkohol 11,5 % obj., zbytkový cukr 22,9 g/l, kyseliny 6,5 g/l, doporučená doba zrání 1-3 roky
objem: 0,75 L
Horní Věstonice, trať Pod Děvínem, alkohol 11,5 % cukr 149 g/l, kyselina 6,7 g/l
Horní Věstonice, trať Pod Děvínem, alkohol 10,5% cukr 61,5 g/l, kyselina 9,0 g/l
Horní Věstonice - trať Pod Děvínem: alkohol 14,5%, cukr 13,0 g/l, kyseliny 6,9 g/l, doporučená doba zrání 2-5 let
Hrušky, trať Hastrmany, alkohol 12,5%, cukr 4,6 g/l, kyseliny 6,6 g/l
Horní Věstonice - trať Pod Děvínem: alkohol 13,0%, cukr 5,8 g/l, kyseliny 6,8 g/l, doporučená doba zrání 3-6 let
Horní Věstonice, trať Pod Děvínem, alkohol 14,0% cukr 23,7 g/l, kyselina 7,1 g/l
Horní Věstonice, trať Pod Martinkou, alkohol 11,5% cukr 24,8 g/l, kyselina 8,4 g/l
Horní Věstonice - trať Pod Martinkou: alkohol 12,0%, cukr 7,5 g/l, kyseliny 7,5 g/l, doporučená doba zrání 2-6 let
Horní Věstonice, trať Pod Martinkou, alkohol 13,5% cukr 12,5 g/l, kyselina 6,9 g/l
Hrušky, trať Hastrmany, alkohol 12,5%, cukr 3,9 g/l, kyseliny 7,9 g/l
Hrušky, trať Podsedky, alkohol 12,5%, cukr 5,1 g/l, kyseliny 6,4 g/l
Horní Věstonice, trať Pod Děvínem, alkohol 13,0% cukr 4,8 g/l, kyselina 6,3 g/l
Horní Věstonice, trať Pod Děvínem, alkohol 14,0% cukr 12,3 g/l, kyselina 6,3 g/l
Havraníky – Trať Staré vinice: alkohol 12,0%, cukr 6,0 g/l, kyseliny 6,6 g/l,
Horní Věstonice, trať Pod Martinkou, alkohol 13,0% cukr 5,7 g/l, kyselina 6,5 g/l
Alkohol 13%, cukr 4, 4g/l, kyseliny 5,1 g/l.
Tvarožná Lhota - trať Důbravka: alkohol 13,0%, cukr 6,4 g/l, kyseliny 7,1 g/l, doporučená doba zrání 3-5 let
Horní Věstonice - trať Pod Děvínem: alkohol 11%, cukr 56,7 g/l, kyseliny 8,2 g/l, doporučená doba zrání 3-6 let
Hrušky - trať Podsedky: alkohol 12,5%, cukr 2,7 g/l, kyseliny 5,8 g/l staré keře
jakostní - suché - cukr 6,6g/l Kyseliny 6,2 g/l, Bezc. extrakt 21,0 g/l